Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Dassy werkbroeken online kopen


Dassy werkbroeken online kopen

Dassy werkbroeken

Een Dassy werkbroek staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. De broeken van Dassy zijn er voor elk budget en vakgebied. Bij het kopen van een nieuwe werkbroek zijn de werkomstandigheden en het vakgebied van belang. Er kan veel verschil zitten tussen werkbroeken voor verschillende vakgebieden, zoals bijvoorbeeld dat bij slijpwerkzaamheden een brandvertragende werkbroek nodig is. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy werkbroeken in verschillende kleuren en varianten. Binnen het assortiment zijn er drie collecties, namelijk de Classic, DNA en D-FX collectie. Iedere collectie heeft andere kenmerken en eigenschappen, waarbij de D-FX de meest ‘hippe’ collectie werkbroeken heeft. Daarnaast zijn er ook reflecterende, brandvertragende en multinorm werkbroeken in vele varianten. De zakken van de werkbroeken zijn versterkt met Cordura-stof. U vindt bij ons broeken met of zonder kniezakken.

Werkbroeken met bedrukking

De Dassy werkbroeken kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking op de achterzijde van de kontzak. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Met de Dassy werkkleding weet u zeker dat kwaliteit gegarandeerd is. Dassy kiest alleen kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Werkkleding moet functioneel zijn en aansluiten bij verschillende werkzaamheden. Dassy werkkleding wordt ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de werkbroek? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Werkbroeken bestellen

Bij Dassywereld kunt u de Dassy werkbroeken met logo makkelijk online bestellen. Dit kan al vanaf 1 stuk. De werkbroeken van Dassy zijn ideaal voor de bouw en industrie. Handig bij het kiezen van de juiste maat Dassy werkbroek is dat deze is uitgevoerd met een zoom van 7 cm. Deze standaard lengte kunt u makkelijk langer maken door deze zoom uit te rollen. Naast de standaard lengte zijn er ook een korte en een lange uitvoering. De lange uitvoering is 7 cm langer en de korte uitvoering is 7 cm korter. Beiden beschikken nog over een zoom van 7 cm. Wanneer u nog eventuele vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.