Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy tuinbroeken online bestellen

Dassy tuinbroeken

Een tuinbroek wordt ook wel ‘Amerikaanse overall’ genoemd of ‘salopette’. Het is een broek met bretels die over de normale kleding gedragen kan worden. Een tuinbroek is erg handig bij klusjes om de gewone kleding niet vuil te maken. Een tuinbroek kan gebruikt worden voor diverse activiteiten. Denk hierbij aan werken in de (moes)tuin, een verbouwing, bij het klussen, bij verhuizen of voor carnaval en andere themafeesten. De Dassy tuinbroeken beschikken over een fijn aansluitende pasvorm en een grote bewegingsvrijheid. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy tuinbroeken in verschillende kleuren en maten. De verschillende maten gaan van 82C42 tot en met 92C58. Alle tuinbroeken beschikken over verstelbare bretellen. De meeste tuinbroeken uit ons assortiment hebben verstelbare met Cordura versterkte kniezakken.

Tuinbroeken met opdruk

De Dassy tuinbroeken kunnen voorzien worden van een mooie opdruk op de achterzijde van de kontzak. De Dassy tuinbroeken worden ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Om hier zeker van te zijn, heeft Dassy het volledige productieproces in eigen beheer.  Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy tuinbroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy tuinbroeken bestellen

Zowel bedrukt als onbedrukt zijn de Dassy tuinbroeken al vanaf 1 stuk te bestellen. De Dassy tuinbroeken kunnen in diverse werkomgevingen ingezet worden en daarom kan deze tuinbroek met recht een veelzijdige werkbroek genoemd worden. Met name voor handwerk, in de industrie en in de bouw is het een veel gedragen artikel. Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!