Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy truien online bestellen

Dassy truien

Dassy truien staan bekend om de hoge kwaliteit, de fijne pasvorm en de moderne uitstraling. De truien zijn erg handig om u door de koelere dagen te helpen. Dassy is de ideale partner voor op de werkvloer. Draag de truien overal in iedere situatie en ga voor een krachtige uitstraling op het werk. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy truien. Het assortiment is opgebouwd uit truien voor dames en heren. Ook voor truien voor kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons werktruien voor de bouw, maar ook truien voor andere verschillende sectoren. De truien zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Alle truien zijn verkrijgbaar tot en maat 4XL. U vindt bij ons truien met Cordura versterkingen, truien met rits en kangoeroezak en truien met capuchon, oftewel hoodies.

Truien met bedrukking

Alle Dassy truien uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking op de borst en/of rug. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Alle truien zijn erg goed te combineren met de andere werkkleding van Dassy. Met Dassy werkkleding is kwaliteit gegarandeerd. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Om hier zeker van te zijn, heeft Dassy het volledige productieproces in eigen beheer. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Dassy truien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy truien bestellen

Bij Dassywereld kunt u eenvoudig en snel alle Dassy truien met logo bestellen. De truien kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk. Dassy werkkleding wordt ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Met de werkkleding van Dassy mag u gezien worden. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon en helpen u graag verder.