Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Dassy truien

De truien van Dassy staan bekend om de hoge kwaliteit, de fijne pasvorm en de moderne uitstraling. De truien zijn erg handig om u door de koelere dagen te helpen. Dassy is de ideale partner voor op de werkvloer. Draag de truien overal in iedere situatie en ga voor een krachtige uitstraling op het werk. De werkkleding van Dassy is gegarandeerd kwaliteit. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Om dit te kunnen verzekeren, heeft Dassy het volledige productieproces in eigen beheer. Met de truien van Dassy mag u gezien worden! ‘Workwear, that does the job for you’. Dit is het motto van Dassy, maar eigenlijk is het veel meer dan een slogan. De missie van Dassy is om werkkleding te creëren die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en design. Dassy helpt professionals om het maximale uit hun werk te halen. De Dassy truien worden ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker.

Meer lezen >

Dassy truien online bestellen

U kunt de Dassy truien makkelijk en snel online bestellen. Dassy combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. Alle collecties zijn zo opgebouwd dat u makkelijk en snel de ideale kledingcombinatie kunt vinden, die volledig in lijn is met uw bedrijfskleuren. Binnen het assortiment van Dassy zijn er vier collecties: de Classic, DNA, D-FX en Safety collectie. Iedere collectie heeft andere eigenschappen en kenmerken. Werkkleding moet functionele zijn en aansluiten bij verschillende werkzaamheden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder. Bij Dassy staan drie pijlers centraal bij de duurzame werkkleding: People, Planet en Product. Daarnaast heeft Dassy als extra kwaliteitsgarantie het volledige productieproces in eigen handen.

Meer lezen >

Dassy truien bedrukken

Alle Dassy truien kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring. Hiervoor kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Uw logo kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De truien kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 1 stuk. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Dit komt doordat wanneer er wordt ingezet op kwaliteit, dit ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede komt. Hierdoor zullen de Dassy truien langer mee gaan. Dassy gebruikt geen schadelijke substanties of chemicaliën in haar kleding en beschikt dus over het Oeko-Tex standard 100 certificaat. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de truien? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >