Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy T-shirts online bestellen

Dassy T-shirts

Dassy T-shirts staan bekend om de hoge kwaliteit, de fijne pasvorm en het moderne uiterlijk. De T-shirts zijn ideaal voor wanneer de temperaturen weer stijgen. De T-shirts van Dassy worden ingezet in vele sectoren en maken zich ideaal door de samenstelling, de diverse kleuren en de vele maten. Met de Dassy T-shirts stelt u moeiteloos een uniforme werkoutfit samen voor uw team. De shirts van Dassy zijn erg goed te combineren met de andere werkkleding uit de verschillende collecties. Bij Dassywereld vindt u een ruim assortiment aan Dassy T-shirts die geschikt zijn voor dames en heren in verschillende kleuren en maten. De maten gaan van XS tot en met 4XL. Voor degenen die extra zichtbaar moeten zijn tijdens hun werkzaamheden hebben wij ook T-shirts met reflecterende eigenschappen.

T-shirts bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Dassy T-shirts te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Het is erg fijn om uw (bedrijfs)logo op de kleding te hebben. Hierdoor zet u uw naam wat meer in het licht en valt u meer op. De Dassy T-shirts voldoen aan de hoogste eisen die u aan T-shirts mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy T-shirts bestellen

Dassy T-shirts bestelt u makkelijk en snel bij Dassywereld! Het is al mogelijk om de T-shirts vanaf 1 stuk te bestellen, zowel bedrukt als onbedrukt. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking voldoen aan de strengste eisen. Dit is dan ook de reden waarom Dassy het volledige productieproces in eigen beheer heeft. De Dassy T-shirts worden ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Dassy gebruikt alleen de allerbeste materialen bij het produceren van de werkkleding.