Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Dassy shorts online bestellen

Dassy shorts

Vooral voor in de zomermaanden zijn de Dassy shorts ideaal. Met shorts geniet u van hetzelfde comfort en dezelfde bescherming die lange werkbroeken bieden. De shorts van Dassy voldoen aan de hoogste eisen die u aan shorts mag stellen: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. De korte werkbroeken beschikken over vele zakken die niet in de weg zitten, maar wel zeer functioneel zijn. Dassywereld beschikt over een ruim assortiment aan Dassy shorts in verschillende uitvoeringen en maten. De maten gaan van C42 tot en met C66. Met Dassy werkkleding is kwaliteit gegarandeerd. Dassy kiest alleen voor kwalitatieve materialen die van stof tot afwerking aan de strengste eisen voldoen. Om hier zeker van te zijn, heeft Dassy het volledige productieproces in eigen beheer.

Shorts met opdruk

De Dassy shorts kunnen voorzien worden van een mooie opdruk op de achterzijde van de kontzak. Werkkleding moet functioneel zijn en aansluiten bij verschillende werkzaamheden. Dassy werkkleding wordt ontworpen en getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Duurzame werkkleding staat gelijk aan kwalitatieve werkkleding. Dassy gebruikt bij het produceren van werkkleding alleen de allerbeste materialen. Met de werkkleding van Dassy mag u gezien worden. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de shorts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Dassy shorts bestellen

De shorts kunnen bij Dassywereld al besteld worden vanaf 1 stuk. Zeker voor bouwmedewerkers is het fijn om een korte werkbroek te hebben zodat ze met hoge temperaturen niet in een lange broek hoeven te werken. Uiteraard zijn de shorts ook geschikt voor onder andere hoveniers en schilders of voor andere beroepen waar veel buiten gewerkt wordt. Dassy heeft verschillende stijlen waarbij tijdloze designs worden gecombineerd met vernieuwingen. Natuurlijk is alle werkkleding verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u kleding kan dragen die aansluit op uw bedrijfskleur/huisstijl. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of wensen heeft.